Olipas taas koulupäivä. 08-18. Jotkut joutuu olemaan 08-20. Pidennetty koulupäivä siksi, että -93 syntyneiden vanhemmat sai tulla tutustumaan kouluumme, ja me jouduttiin siellä istumaan, jos ne haluavat tulla katsomaan meidän opiskelua. Paskat kukaan tullu. Istuttiin ihan turhaan... Mutta saatiin me paljon ilmasta safkaa. Ensin oli 10-12 brunssi, sitten 14.30-17.30 päivällinen. Ihan kiva se oli, vaikka keittiöntädit oli saaneet oudon idean laittaa juureskeittoon tomaattia ja oliivia. Maistui ihan kauheelle, jäi siis syömättä.

Muutenkin koko koulupäivä oli puoliläppä. Enkun tunneilla kahden tunnin aikana käännettiin ruokalista englanniks. Ei muuta. Ravintolapalvelun tunneilla käytiin läpi sherryt ja madeirat ja kiillotettiin kasa laseja huomista asiakastilaisuutta varten. Eli ei siis mitään kovin jännää... Täytettiin Elisan kanssa se LVI-poikien antama tehtävä ja kun ne antoi myös jonkun käytännöntehtävän, jossa piti pistää putkia yhteen, niin tehtiin sekin. Askarreltiin putkia paperista ja pistettiin yhteen. Hieman ongelmia tuotti käyrä putki ja T-putki... Mutta meitsi näppäränä likkana ne sai askarreltua ja Elisa sitten pisti sen kasaan. Palautettiin tehtävät itsestämme ylpeinä ja ensimmäinen kommentti oli "Tää vuotaa... Väärän kokoiset putket... Pysyyks täällä muka vesi?" Suurta kiitosta emme työstämme saanut, mutta kyllä ainakin oli hauskaa. Nyt se meidän "putkisto" komeilee LVI-puolen hallin seinällä. Tosi kiva. Mutta kyllä me tämäkin kostetaan, aivan varmasti. Oottakaa vaan, pojat! ;D

Löysin jääkaapista 500g suklaavanukasta. Mmmm... Täytyy yrittää olla syömättä sitä kaikkea. En siis tykkää mistään suklaajutuista ollenkaan. En... Sitäpaitsi, suklaata on ihan oikeutetettua ja luultavasti myös turvallisinta syödä niin paljon kuin huvittaa, ainakin naisten. Suklaa sisältää endorfiinejä vai mitä ne nyt oli, mutta joka tapauksessa ainetta mikä tuottaa mielihyvää, eli parempaa mieltä ja hyväntuulinen nainen on varmasti sata kertaa parempi kuin kiukutteleva nainen. Joten syökäämme siis suklaata niin paljon kuin mieli tekee.

Voisi joku päivä yrittää leipoo suklaakakkua. Tai mokkapaloja. Mokkapalat on tosin vaarallisia. Niitä kun tekee pellillisen, niin tulee ahmittua ne kaikki samana päivänä. Olen kyllä todella huono leipomaan, mutta niitä mokkapaloja osaan tehdä. Jatkan siis niiden tekemistä, ellen sitten rohkene yrittää uusia aluevaltauksia ja leipoa vaikka jotain tiikerikakkua tai juustokakkua. Taitaa kyllä mennä liian vaikeaksi meikäläisen osaamista ajatellen.

Mutta nyt voisi uni tehdä hyvää pienelle mielelle ja sielulle jotta jaksaa huomisen painaa taas, ehkä jopa ilman leviämistä koulun käytävälle lepiä ottamaan.

<3