Ihan extempore tänään laitettiin mulle värinpoisto. Sitä ennen oli siis punasenmusta tucca. Nyt se on tyvestä aivan blondi, keskeltä oranssi ja latvoista punertava. Nyt sitten pitäisi miettiä, että millaisen värin sitä huomenna ostaisi. Että jatkaako blondiin päin vai laittaisko punaisen. Taidan sitten kaupassa päättää, että mitä laitetaan. Elisa pelotteli jo, että laittaa tähän jonkun ruskeen. Haistatin vitut. Mun päähän mitään ruskeeta laiteta. Ni perkele. Ja pörrötin Samin hiukset. Laitoin sille rokkipöwwön. Graur, että näytti hyvältä poika. ;>

Meni taas perjantai ja lauantai töissä. Perjantaina oli ihan mukava päivä. Lauantainakin työpäivä alkoi ihan mukavasti. Opin että miten tehdään orgasmi ja niitä sitten piti muutama sen illan aikana tehdä. Tuli siis ainakin ravisteltua. Sitten tuli asiakas kenellä mikään ei ollut hyvin. Palvelu oli huonoa ja henkilökunta tylyä ja ammattitaidotonta. Hän ilmoitti reklamoivansa ja kysyin että saanko tarjota kynää ja paperia, jotta saisi viestin eteenpäin ravintolapäällikölle. Eipä kelvannut. Jäi sitten seisomaan tiskille ja tarkkailemaan mun ja työkaverin työntekoa. Oli todella häiritsevää tehdä töitä kun se seuras jokaista liikettä. Asiakkaitakin alkoi häiritsemään kyseinen asiakas, eivät jaksaneet kuunnella sen valitusta ja kun se kuulemma tarkkaili mitä kukakin joi. Poke sitten saatteli akan ystävällisesti ovesta pihalle. Päästiin siis siitäkin ja ilta jatkui suht mukavasti. Ja sain murusenki vielä viereeni nukkumaan. <3

Pitäisi päättötyötä väkästää. Millään jaksais.. Perjantaina se on. Stressaan itteni valmaan rikki. Pitäisi drinkkikortit saada askarreltua, pyykkipojat maalattua ja vaikka mitä. Kirjallinenkin osuus pitäisi työstää ja tehdä jonkin sortin PP-esitys, minkä siellä päättötyössä sitten esittää, että on jotain mikä havainnollistaa mujn löpinöitä. Menee niin hermo! En ees osaa kunnolla käyttää PP:tä. Saatana.

Huomenna mennään luokan kanssa tutustumaan olutravintola Birgeriin. Saadaan siis tietää paljon oluesta. Birgeri on siis hämeenlinnassa sijaitseva ravintola, jossa on laajat olut- ja siiderivalkoimat. Vähän jännää. 3.2. mennään tutustumaan Iloiseen Kulkijaan. Kivaa kun ei tarvitte istuu aina koulussa tylsistymässä. Ja juoda kahvia. Sitä kiskoo koulussa kyllä ihan liikaa.

Olisi keskiviikkona kahden tunnin koe noista baaripuolen jutuista. Koottu 1. 2. ja 3. luokan asioista. Vois muistaa jotain 1. luokalla käytyjä juttuja. Ja kun niitä juttuja ei oo missään kirjassa vaan ne on kirjoitettu, niin vois olla neki talla. Just itseasiassa siivosin ja heitin rankalla kädellä roskiin kaikkia vanhoja koulujuttuja. Sitten seuraavana päivänä maikka kerto että niitä nyt sittenkin tarvitsisi. Ja minä vittu mitään roskista ala dyykkaa joittenkin surkeen koulupapereiden takia. Eli perstuntumalla mennähän. Katsotaan miten käy.

Tässä just Samin kanssa suunnitellaan Tarantino-maratonia. Olis kyl aivan loistava. Mutta pitäs myös sitten ottaa joskus Burton-maratoni myös. Kaks mun lempiohajaajaa. Molemmilta aivan loistavaa tuotantoa.

Mutta nyt taas kyllä lopettelen kirjoittelun, ei enää oo tässäkään päätä eikä häntää. Tapahtuu aina niin paljon kaikkee, että jos kaiken lähtisi kirjoittamaan, niin olisi nopeasti yhden romaanin verran elämänkertaa kirjoitettuna. Jatkakaamme siis huomenna tai miten nyt siltä päättötyöltä ehtii. Viimeistään varmaan viikonloppuna vuodatan miten päättötyö sitten lopunkaiken meni.