Koulu on suhteellisen tylsä paikka. Istun koneella koulumme ravintolan Keltanokan kirjastossa ja kirjoitan esitelmää aiheesta viinien tarjoilu. Keltanokassa oli tänään listalla kreikkalaista ruokaa. Nyt nuo kokit tulivat tähän syömään vääntämiään kreikkalaisia ihmeperunoita ja kreikkalaisia vartaita. Tuoksu ei ole mitenkään kovin kulinaarinen. Lihapaloja, yök. Varmaan jotain lammasta..
Oletteko muuten tienneet, että

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kuohuviinipullon avaaminen:

 

Kuohuviini sisältää hiilidioksidia, joten pulloa avatessa tulee olla varovainen, korkki voi lähteä pullosta erittäin vauhdikkaasti. Kuohuviinin tulee olla hyvin jäähdytetty.
Tinapaperi ja rautalankapinne poistetaan niin varovasti, ettei korkki pääse epähuomiossa lähtemään liikkeelle. Pulloa voi hieman kallistaa. Ota toisella kädellä tukevasti kiinni pohjasta ja kierrä toisella kädellä pulloa tai korkkia niin, että korkki vähän liikahtaa. Näin saat pullosta tulevat ensimmäiset paineet ulos ja korkin hitaasti ja vähitellen irti. Korkin ei tarvitse poksahtaa eikä viini saisi kuohua yli. (Kuten F1 mestarit aina tekevät) Viini kaadetaan varovasti lasiin, annetaan sen laskeutua ja täytetään lasi kokonaan.

 

Tämä oli suora lainaus esitelmästäni. Todella mielenkiintoista. Kai nyt kaikki varmasti sai ylös?

Turhauttavinta tässä on se, että samasta aiheesta on neljä esitelmää ja kaikki esittävät vuorotellen. Eli luokkamme kuuntelee yhden päivän aikana neljä esitelmää, jotka ovat samoja. Ja luultavasti suhteellisen samanlaisia, koska esitelmä tehdään lyhentämällä kirjan teksti. Kirjoitimme siis kirjan uudelleen. Hienoa maikat! Olette niin fiksuja. Musta ei ikinä tule opettajaa, jos järki menee noin yksinkertaiseksi. Tai sitten maikka ei vaan keksinyt mitään järkevää tekemistä. Tässä ei ole kyllä mitään järkeä..
Huomenna on näyttö. Pelottaa hieman. Tosin maikka sano että teen tuon vaikka yhdellä kädellä, kun selvisin taitajistakin. Tosin en kovin lahjakkaalla menestyksellä. En ymmärrä miten ihminen voi olla niin jäässä. Kierrekorkkiviinipulloa kun harvemmin avataan korkkiruuvilla..

Tee on kyllä hyvää. Hyvä puoli amitsussa on se, että kukaan ei valita vaikka tunnilla juo kahvia tai teetä tai jotain. Huono puoli on se, että parhaimmillaan on tainnut mennä reilu 5€ päivän aikana pelkkään kahviin.

Teoriatunnit on tylsiä. Yhden teoriapäivän aikana kerkee neulomaan pipon tai tumput. Tai vaikka villasukat. Nopeesti valmistuu tumput, tarttee vaan istuu kaks päivää koulussa, niin on molemmat tehtynä.

Sain äsken kaverin jälkkäristä papaijaa ja mangoa. Oli tosi hyvää. Harmi et niitä ei kauheesti tuu kotiin ostettua. Vois tänään hakee mangopilttiä. Mango muuten kiihottaa himoja. Ja kuulemma simpukat. Syötä naiselle simpukoita mangokastikkeessa, kellistyy jo pöydälle. Noh, en ole kokeillut käytännössä, mutta teoriassa se VOISI olla noin. Pitänee ehkä joskus kokeilla. Seksikokeilujen listaan siis se muíden lisäksi.
1. Tiskihanskat petipuuhiin

2. Seksiä sydämen muotoisessa sängyssä

3. Seksiä porealtaassa

5. Helmet ja silkkihuivi petiin

6. S&M leikkejä

7. Simpukoita ja mangoa romanttiselle aterialle

Että näin. Kaikkea pitää kokeilla paitsi omaa mummoaan. Ja poliitikkoja. Kuivia tapauksia, varmaan sängyssäkin. Vaikkakin lehdissä hehkutetaan Vanhasen seksielämää.