Mulla jäi tänään huulirasva kotiin. Kauheen kuivat huulet eikä huulirasvaa. Tuskaa.
Tänään oli koulukuvaus. Ne on hirveimpiä hetkiä elämässä. En tosin mennyt yksinkuvaan, kun en semmmosia ota. Niitä pursuu kaapit ala-asteen ykköseltä amitsun ykköselle asti. Ei niitä mihkään tarvi. Täysin turhia pölynkerääjiä tai vaihtoehtoisesti kaapin täyttäjiä.
Kuvien napsimisen jälkeen lähdettiin vierailemaan Vanajan Linnassa. Luokkamme lastautui kahteen pakuun, toista ajoi meidän maikka ja toista joku logistiikan jätkä. Meitä hyppäsi kuusi maikkamme kyytiin, loput yhdeksän sen logistiikan sällin kyytiin. Hieman jänskätti, että selviääkö ne toiset hengissä. Yksi luokkalaisemme oli kuullut sen ajomenestyksistä. Eivät olleet kovin turvallisen kuuloisia. Mutta hyvin päästiin perille että takaisinkin sitten. Oli muuten hieno mesta, se Vanajan Linna.
Oli taas jotain niin omituista safkaa koulussa että huh. Jotain keittoo, mikä oli tomaattista, sit siinä oli papuja, soijanakkeja, vihreitä oliiveja ja vaikka mitä hassua. Oli kyllä weirdon makusta. Suht hirveää. Mutta oli tosi hyvää porkkanasämpylää ja tomaatti-basilikatuorejuustoo.
Sotkin itseni viimeviikolla mukaan lippukuntamme yrjönpäivän juhlan järjestämiseen. Lupauduin suunnittelemaan syötävät ja juotavat yms. tarjoilut. Nyt tänään sitten otin sen pj-työkseni. Eli saan sitten koko hoidon järjestää. Toisaalta aika hienoo, pääsee delekoimaan hommia, jakelee nakkeja. ^^ Päätettiin pitää juhlia edeltävänä päivänä voileipäkakkutalkoot, järjestäjien etukäteisjuhlat. Kerrankin näin, ettei rääppiäisiä. Valitsin jo vapaaehtoiset, samoajaporukkani. Eikun siis sitä suunnittelemaan siis.
Tekisi mieli riipasta kova känni, pokaa joku random ja nauttii sen hellyydestä. Tosin tuollaisille randomeille, jos sellaisen ottaa mukaan, pitää varmaan antaa... Enkä mä tahtois sellaista. Joten taitaa olla huono idea. Pitää ehkä keksiä jotain muuta.
Raah, nyt varmaan pitää lopetella, jos vaikka kerkeis lukemaan kokeeseen.